Låt skarpa frilansare göra jobbet.

Slipp ansvaret.

Som en vanlig byrå
fast med frilansare

Har du ofta svårt att välja rätt byrå för produktion av din hemsida eller nästa reklamkampanj? Eller funderar du kanske över att testa någon grym frilansare för att komma åt spetskompetens till ett riktigt bra pris?

För dig utvecklar vi Leadflow. Vi är en fullservicebyrå som enbart jobbar med frilansare. Tillsammans med dig tar vi reda på ditt långsiktiga behov av marknadsföring, vilken målgrupp du vill nå och vilken kompetens som behövs för att nå dit. Sedan tar vi hand om resten.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Så funkar det

En byrå för alla
dina behov

Vi säger att du idag lägger din första beställning. En hemsida med logga. Med ett snabbt onlinetest ger du en bra bild över vad du gillar och inte gillar. Sedan ringer en av våra projektledare upp dig och tillsammans går vi igenom dina mål och hur vi tar oss dit.

Vi sätter ihop ett perfekt team för dig. Webbdesignern bygger layouten, copywritern skriver innehållet och grafiska designern skapar loggan. Sedan levereras produktionen. Kvalitetssäkrad av oss.

Unik design

Vi designar din
skräddarsydda hemsida

Vi utvecklar en skräddarsydd hemsida för ditt företag som drivs med verktyget wordpress. Du har fullt ägarskap över din hemsida och kan fritt vidareutveckla design på egen hand eller med hjälp av någon med kunskap.

Innehåll

Copytexter

Hemsida

Video

Sociala medier

Foto

Grafisk design

Sortiment
Allt börjar med bra innehåll. Vi producerar engagerande innehåll för både digitalt och print. Tillsammans med dig tar vi reda på vad målet med din marknadsföring är och vad som driver din målgrupp. Allt innehåll produceras av branschaktuella kreatörer. All din kontakt hålls med oss och vi tar helhetsansvar för hela din beställning.

Beställ

Är du intresserad av att veta mer om hur vi kan utveckla din digitala närvaro? Kontakta oss så berättar vi mer.

5 saker som förenklar din beställning

Vi vill göra kommunikationen enklare och relationen närmare. Läs mer om de fem främsta metoderna vi jobbar med.